Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο αφανισμός των Μακεδόνων



Με αφανισμό απειλείτε η πόλη των Γιαννιτσών αλλά και ολόκληρος ο νομός Πέλλας, ο ιστορικός νομός Πέλλας, η Μητρόπολη των Μακεδόνων και της Μακεδονίας μας, παρασύροντας και γύρω νομούς, όπως είναι της Ημαθίας.

Σύσσωμη η ηγεσία, στρατιωτική και πολιτική, Αποφάσισε ότι μια ολόκληρη ταξιαρχία, πρέπει να πάει να φιλάει τον κατά τα άλλα πανέμορφο Λευκό Πύργο εδρεύοντας στην Άσσηρο του Λαγκαδά.

Εν μέσω δε οικονομικής Κρίσης και με την κυβέρνηση να προχωρά σε περικοπές μισθολογίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιοσημείωτες περικοπές, που αγγίζουν σε πολλές περιπτώσεις, και τα 400€, αποφασίζουν να εξοπλίσουν εξ αρχής ένα στρατόπεδο, με κτιριακές εγκαταστάσεις για διοικητήριο και θαλάμους οπλιτών, για όρχους αρμάτων-οχημάτων και διμοιρίες συντηρήσεως, με τι χρήματα και πού τα βρήκαν, όταν δεν έχουν να πληρώσουν τα ίδια τα στελέχη.

Το ζήτιμα είναι πολυδιάστατο, αν αναλογιστεί ο κάποιος, ότι:

1. τα Γιαννιτσά και γενικά η ευρύτερη περιοχή, στερείται σχολών, τύπου ΑΕΙ-ΤΕΙ ή ακόμα, έστω και ΙΕΚ, άρα για τον εμπορικό τομέα αλλά και για τους ιδιοκτήτες κατοικιών είναι μεγάλη οικονομική ανάσα η ύπαρξη των μονάδων εκεί.

2. σε εθνικό επίπεδο, η μια μονάδα εξ αυτόν είναι σύμβολο μαχών για την πόλη και φέρει το όνομα παισώντα αξιωματικού, στο καθήκον.

3. κλονίζετε το εθνικό και πατριωτικό φρόνιμα των ντόπιων πολιτών αλλά και η υπερηφάνεια τους, εν μέσω μάλιστα Μακεδονικού ζητήματος.

4. ενισχύετε η ανασφάλεια του ντόπιου πληθυσμού σε θέματα στρατιωτικής άμυνας. 5. από τα 1500 στελέχη που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή, το 1/3 τουλάχιστον είναι έγγαμοι με τέκνα, οι κρατήσεις που έχουν υποστεί στο μισθολόγιο τους σε αναλογία με τα πανάκριβα σε ενοίκια σπίτια στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα τους αποδεκατίσει οικονομικά.

6. είναι κοινό μυστικό, ότι οι σλαβο-μακεδόνες, το μόνο που φοβούνται είναι ο στρατός, τώρα τι μένει να τους σταματά και να φρενάρει τις προπαγάνδες τους;

Η απόφαση πάρθηκε δίχως να συνυπολογιστούν όλα τα παραπάνω, δίχως να σεβαστεί κανένας την προσωπική ζωή των πολιτών αλλά και των στρατιωτικών που κατοικούν με τις οικογένειες τους και υπηρετούν στα Γιαννιτσά.

- Αυτή είναι η δημοκρατία που πρεσβεύουμε ως Ελλάδα;

- Αυτός είναι ο σεβασμός στους υπερασπιστές των συνόρων μας;

- Έτσι διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα εν καιρώ οικονομικής κρίσης;

Οι πάσχοντες ηγέτες, από βοναπαρτισμό και ο μηδισμό, ποτέ δεν είχαν αίσιο τέλος, σύντομα οδηγηθήκαν στην απόλυτη καταστροφή και αυτοί και ότι διοικούσαν.

Αναθεωρήστε κύριοι πριν να είναι πολύ αργά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου